Monday, June 27, 2011

As If I'm Ready

Im back!!! Sebab aku perlu bagi kekuatan untuk diri menghadapi dua semester akhir ini. Bila fikir balik blog ni boleh jugak buat tempat aku keep track of my time. Bila due assignment, bila presentation and Im sure its going to be lame. But whatever, aku pon bukan interesting sangat. Bukan selalu pon I did something exciting. Paling kuat pon keluar dengan kawan-kawan yang exciting. Diorang yang exciting aku excited je. Hee.

Anywho, baru sampai UTP pagi tadi. Hari Jumaat lepas balik Muar tercinta. Setiap kali sampai depan gate rumah mesti tiba-tiba datang rasa tenang yang entah dari mana. Mungkin sebab slalu sampai pagi buta kot. Jadi waktu tu tak ada orang. Tak ada bunyi. Senyap sunyi.

Feels like heaven.

And now Im back in hell. Hello assignment test report! Hell-o semua! Come to mama!

No comments: